Vi ordner maten til 17.mai!

Norway cross Flag Icon Vector Illustration

17. mai-frokosten på 1, 2, 3 på eget kjøkken? Vi kan hjelpe!

Konosør tilbyr 17.mai-pakker med frokost eller koldtbord - komplett med vintips og instruksjoner.


  • Levert hjem på døren eller hentes på Skagerak Arena 16. mai
  • Lokale råvarer og leverandører
  • Enkel å gjøre klart. Du skal bare anrette på fat og "sette det sammen". Vi har laget alt klart for deg.
Breakfast buffet

Illustrasjonsfoto

Frokost-pakke

249 kr per person



Norway cross Flag Icon Vector Illustration
Breakfast Buffet Table

Illustrasjonsfoto

Koldtbord-pakke

425 kr per person

Se menyen her

Frokostpakke

  • Gravaks vi har laget på laks fra Brødrene Berggren - marinert med dill, stjerneanis og ristet pepper. Servert med pepperotrømme, gressløk og crispy spirer fra Hoppestad Gård
  • Roastbeef med vår hjemmelagde remuladesaus, potetsalat og ferske urter
  • Skalldyr- og håndpillede reker-salat med hjemmelaget foccaciabrød, salat julienne og kremet sitron- og dillmajones
  • Parmaskinke med melbatoast, aioli med røkt cherry tomat og vårsalat med reddiker fra Lunde Gård og spirer fra Hoppestad Gård
  • Konosørs egne surdeigsbrød - servert med pisket ramsløksmør

Legg til noe ekstra?

  • Panna cotta med jordbær coulis + 69 kr per stk
  • Modne oster med rødløk og bær kompott + 89kr per stk
  • Marinerte oliven + 50 kr
  • Ekstra aioli, trøffelmajones, ramsløksmør + 45kr per stk
  • Ekstra brød + 40 kr
Norway cross Flag Icon Vector Illustration

Koldtbord-pakke

  • Eggerøre på egg fra Holte Gård
  • Hvit aspargessalat med fennikel, epler og reddiker fra Lunde Gård og Hoppestad Gård
  • Grillet kylling fra Holte Gård med persille, rosmarin og sitron
  • Gravaks vi har laget på laks fra Brødrene Bergen - marinert med dill, stjerneanis og ristet pepper. Servert med pepperotrømme, gressløk og crispy spirer fra Hoppestad Gård
  • Roastbeef med vår hjemmelagde remuladesaus, potetsalat og ferske urter
  • Skalldyr- og håndpillede reker-salat med hjemmelaget foccaciabrød, salat julienne og kremet sitron- og dillmajones
  • Parmaskinke med melbatoast, aioli med røkt cherry tomat og vårsalat med reddiker fra Lunde Gård og spirer fra Hoppestad Gård
  • Konosørs egne surdeigsbrød - servert med pisket ramsløksmør


Legg til noe ekstra?

  • Panna cotta med jordbær coulis + 69 kr per stk
  • Modne oster med rødløk og bær kompott + 89kr per stk
  • Marinerte oliven + 50 kr
  • Ekstra aioli, trøffelmajones, ramsløksmør + 45kr per stk
  • Ekstra brød + 40 kr
Norway cross Flag Icon Vector Illustration

Bestilling

  • Kan hentes 16. mai i tidsrommet 16:00 frem til 20:00.
  • Utkjøring foregår 16. mai i tidsrommet 16:00 til 20:00
  • Utkjøring koster 300,-
  • Ta kontakt for bestilling og eventuelle spørsmål
  • Send bestilling i god tid - vi sender vintips ved bestilling slik at du rekker en poltur med litt hjelp fra vår sommelier
Norway cross Flag Icon Vector Illustration